Ο έπαινος από την Ελληνοαμερικάνικη ένωση (HAU), τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στα αγγλικά στην Ελλάδα είναι μια ακόμα απόδειξη της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ δουλειάς που γίνεται στην interlingua Κορίνθου.
Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το επίτευγμά τους αλλά και την καθηγήτριά μας Γιωργία Παπαδά για την καθοριστική συμβολή της σε αυτή την επιτυχία.
Παρακάτω η μετάφραση από το πρωτότυπο
”Αγαπητέ συνεργάτη,
Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης θα ήθελε να συγχαρεί εσάς και την αφοσιωμένη ομάδα σας στο Γ IAXO MAPINA EPMIONH για το εξαιρετικό επίτευγμα στην προετοιμασία των μαθητών για το ECPE Μαΐου 2023.
Η εντυπωσιακή βαθμολογία των 1000 βαθμών που πέτυχαν 2 από τους μαθητές σας στο ECPE Speaking δείχνει τη δέσμευσή σας για αριστεία στη γλωσσική εκπαίδευση, κάτι που είναι πραγματικά αξιέπαινο.
Είναι προφανές ότι η προσέγγιση του σχολείου σας, η μεθοδολογία και οι ακούραστες προσπάθειες των εκπαιδευτών σας έχουν κορυφωθεί σε αυτή την αξιοσημείωτη επιτυχία.
Τα επιτεύγματα των μαθητών σας στο Examination for the Certificate of Proficiency in English που διαμορφώθηκε από το Michigan Language Assessment αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσής σας στην ανάπτυξη και την εξέλιξή τους.
Η επιτυχία των μαθητών στο ECPE αποτελεί γερή βάση για τους μελλοντικούς στόχους τους και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν στο Γ IAXO MAPINA EPMIONH
Για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια για αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα. Η συνεισφορά σας στον τομέα της εκπαίδευσης της αγγλικής γλώσσας είναι ανεκτίμητη και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι μαθητές σας θα κουβαλούν μαζί τους τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησαν στο ΓIAXΟ MARINA EPMIONH σε όλη τους τη ζωή.
Σας εύχομαι συνεχή επιτυχία και αριστεία σε όλες τις εκπαιδευτικές σας προσπάθειες”