Ποιοί είμαστε

 

Η επιτυχημένη πορεία της interlingua ξεκινάει 40 χρόνια πριν !!!

 

1979

Έγινε η σύλληψη του οράματος, έρευνα, προετοιμασία, πρωτοπορία.

Η ιδέα του ιδρυτή και της ομάδας των πανεπιστημιακών συνεργατών του, ήταν πως να χρησιμοποιήσει η interlingua το 70% των δυνάμεων που έχει ο άνθρωπος για να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

 

1983

Έγινε το 1ο Κέντρο Ξένων Γλωσσών της interlingua στην Αθήνα, το ποίο ήταν μια μεγάλη επιτυχία με 750 σπουδαστές την πτώτη χρονιά.

 

1986

 Δημιουργία του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ με βασικό στόχο:

  • την συνεχή αναζήτηση, μελέτη και γένησση νέων ιδεών
  • Δημιουργία νέων συγγραμάτων
  • Υποστήριξη των προγραμμάτων της interlingua όταν αυτά πρόκειται να αλλάξουν και να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής.
 


1989

 Δημιουργία ειδικού τμήματος επαγγελματικών γλωσσών.

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Έρευνας έφτιαξε 16 ειδικότητες επαγγελματικών αγγλικών υποστηριζόμενα από τα απαραίτητα βιβλία, ασκήσεις στον υπολογιστή, ταινίες κ.α.

 

1991

Έρχεται η μεγάλη διεθνή αναγνώριση για την interlingua, όταν το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ανάμεσα σε 30 υποψήφιους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ανέθεσε για την Ελλάδα στην interlingua να οργανώσει τις εξετάσεις αποκλειστικά για επαγγελματικά αγγλικά για 9 χρόνια.

Τώρα όμως το έχει σταματήσει διεθνώς.

 

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η interlingua διδάσκει σε πολλά σημεία της Ελλάδας ξένες γλώσσες με μεγάλη ευθύνη - εμπειρία και με υψηλή επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(+30) 27410 25100Κολιάτσου 111, Κόρινθος


© Interlingua Korinthos | All Rights Reserved
Powered by Focus on Web